OVEREENKOMSTEN & HUUR

OVEREENKOMSTEN & HUUR

Om discussies te vermijden, is het belangrijk om proactief uw overeenkomsten en documenten correct te laten opstellen door een advocaat. Ledex Advocaten is gespecialiseerd in het opstellen van contracten en begeleidt u in elke fase van uw overeenkomst. Bij betwistingen geven we u correcte juridische bijstand, overlopen we al uw opties en informeren we u over de slaagkansen van een eventuele procedure.

ADVOCAAT HUURRECHT

Ledex Advocaten heeft een bijzondere expertise in huurrecht.

Zowel bij het opstellen van een huurovereenkomst, het behandelen van huurgeschillen als het beĆ«indigen van een huurcontract staan wij met onze ervaring en knowhow in voor een professionele begeleiding op maat. Indien er zich tijdens het verdere verloop of bij de beĆ«indiging van de huurovereenkomst problemen voordoen,  zorgen wij voor de nodige juridische bijstand en begeleiding.

>> Juridische vraagstukken omtrent het verhuren van vastgoed bespreekt u met onze advocaat gespecialiseerd in overeenkomsten en huurrecht. Vanuit het centraal gelegen Lede werken wij voor particulieren en bedrijven in de ruime regio rond Brussel en Gent.

 

Advocaat nodig?
Juridisch advies nodig? 

Maak een afspraak >>

OVEREENKOMSTEN & HUUR
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x