VASTGOED & BOUW

VASTGOED & BOUW

Wanneer u een advocaat nodig heeft met een expertise in vastgoed en bouw kan u rekenen op Ledex Advocaten.

ADVOCAAT VASTGOED

Juridische vraagstukken omtrent het kopen, verkopen en ontwikkelen van vastgoed bespreekt u met onze expert vastgoedrecht. In elke fase van de koop en verkoop van uw onroerend goed kan u rekenen op nauwgezet juridisch advies. 

Wij begeleiden u bij de totstandkoming van complexe vastgoedtransacties en het opstellen van contracten betreffende zakelijke rechten zoals erfpacht, opstalrecht en erfdienstbaarheden. Ledex Advocaten heeft een bijzonder ervaring in voetwegen, geeft advies over perceelsgrenzen en staat u bij in een afpalingsprocedure.

ADVOCAAT BOUWRECHT

Zowel voor, tijdens als na een bouw- of renovatieproject kunnen er problemen, verborgen gebreken of geschillen ontstaan. Ledex Advocaten staat u bij met transparant advies.

Wij toetsen uw vastgoedproject steeds af aan de relevante stedenbouwkundige bepalingen en milieuvoorschriften. 

Met onze ruime kennis en ervaring begeleiden we u bij het opstellen van sluitende vastgoedcontracten met aannemers, architecten en promotoren. Ook wanneer zich onvoorziene complicaties of aansprakelijkheidskwesties voordoen, kan u rekenen op deskundig juridisch advies.

>> Ledex Advocaten is gespecialiseerd in vastgoed & bouw en begeleidt particulieren, bedrijven, bouwpartners en verzekeringsmaatschappijen vanuit het centrale gelegen Lede in de ruime regio rond Brussel en Gent.

 

Advocaat nodig?
Juridisch advies nodig? 

Maak een afspraak >>

VASTGOED & BOUW
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x