VERKEERSRECHT

VERKEERSRECHT

Ledex Advocaten beschikt over de nodige expertise en praktijkervaring om u doelgericht bij te staan in verschillende aspecten van het verkeersrecht. Bij ons kan u terecht voor de vertegenwoordiging voor de politierechtbank of het efficiĆ«nt behandelen van aansprakelijkheidskwesties naar aanleiding van verkeersfeiten. 

ADVOCAAT VERKEERSRECHT

Indien u het slachtoffer bent van een verkeersongeval of zelf een ongeval heeft veroorzaakt, is het belangrijk dat u een beroep kan doen op een advocaat die uw belangen maximaal verdedigt.

Ledex Advocaten zorgt voor gespecialiseerd juridisch advies inzake verkeersfeiten. Indien u als dader of slachtoffer  betrokken bent bij een  verkeersongeval,  dronkenschap achter het stuur of vluchtmisdrijf,  kan u bij ons terecht. Ook in situaties waarin u te snel gereden heeft of voor het terugvorderen van uw rijbewijs kan u een beroep doen op onze doorgedreven expertise in het verkeersrecht.  

Ledex Advocaten, gespecialiseerd in verkeersrecht, werkt vanuit het centraal gelegen Lede voor cliƫnten in de ruime regio Brussel en Gent.

Advocaat nodig?
Juridisch advies nodig? 

Maak een afspraak >>

VERKEERSRECHT
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x